Az aktuális helyszín vagy úti cél hozzáadása a kedvencekhez:

Opciók törlése

Dokumentumelemek eltávolítása A funkcióval eltávolíthatja azokat a rejtett vagy nem egyértelmű tartalmakat, amelyeket nem szeretne megtartani a dokumentumban annak megosztásakor. Ilyenek például a könyvjelzők, a megjegyzések, a mellékletek, a metaadatok stb.

Dokumentumelemek eltávolítása

Ha meg szeretné tartani az eredeti dokumentumot, vizsgálja az eredeti másolatát, és töröljön abból, vagy a Mentés másként funkcióval hozzon létre egy másodpéldányt. Azt is megadhatja, hogy ez a párbeszédpanel opciók törlése opciók törlése megjelenjen, amikor bezár egy dokumentumot, illetve amikor a dokumentum egy e-mailhez van csatolva. Alapértelmezés szerint ezek a beállítások le vannak tiltva. Törölje a jelölést, ha meg akarja őrizni valamelyiket.

opciók törlése

Egy PDF-dokumentum összes könyvjelzőjét megtekintheti a Könyvjelzők panelen. A könyvjelzők általában a dokumentum szerkezetét jelölik, de lehet köztük bizalmas szó vagy kifejezés is.

Miben segíthetünk?

Megjegyzések A megjegyzések általában szövegjelölésekre vonatkoznak, és a szerző vagy a véleményezők véleményét képviselik. Az összes megjegyzést a Megjegyzések panelen láthatja a Nézet sávtól balra lévő eszközre kattintva. A megjegyzések közé tartoznak a jegyzetek, opciók törlése jelölések, a rajzobjektumok, valamint a fájl- és hangmellékletek. Ezzel a beállítással nem távolítja el a Mellékletek panelen hozzáadott mellékleteket.

Felvétel szerkesztése vagy törlése az iPaden lévő Hangjegyzetek alkalmazásban A Hangjegyzetek alkalmazásban a szerkesztőeszközök segítségével precízen szerkesztheti a felvételeket. Eltávolíthatja azokat a részeket, amelyekre nincs szüksége, új felvételt készíthet bizonyos részek fölé, vagy lecserélhet egy teljes felvételt.

Dokumentummellékletek A dokumentumszintű mellékletek a PDF-dokumentumhoz hivatkozásként vagy kapcsolt adatként hozzáadott fájlok PDF vagy más formátumban. Az összes mellékletet a Mellékletek panelen kvantum számítógép és bitcoin a Nézet sávtól balra lévő eszközre kattintva.

A megjegyzésként hozzáadott mellékleteket a program nem távolítja el ebben az esetben. Törölt tartalom A törölt részek oldalak, szöveg, képek, körülvágott elemek nem mindig opciók törlése ténylegesen a PDF-dokumentumból, néha csak láthatatlanok. A kíváncsi megtekintők vissza is állíthatják azokat.

  • Valóban lehetséges-e cseppenteni az online hirdetéseken keresztül?
  •  Они же пустые.
  •  - Беккер запнулся.
  • Скорее бы просигналил ее терминал.
  • К своему будущему.

Célok Elhelyezhet egy ikont a PDF-fájlban, és egy külső fájlhoz csatolhatja azt. Ha az ikonra kattint, megnyílik a fájl. A célokat a Célok panelen tekintheti meg a panelsávon a Célok eszközre kattintva.

A célfájlok általában nem nyithatók meg, ha a PDF meg van osztva. A bélyegképeket az Oldalak panelen tekintheti meg a panelsávon az Oldalak eszközre kattintva.

Adja meg az eseménnyel kapcsolatos részleteket. Megadhatja az esemény címét és helyszínét, a kezdési és befejezési időt, az ismétlődés gyakoriságát és egyéb információkat.

Űrlapmezők és műveletek A PDF-dokumentumban található űrlapmezők interaktív funkciókat tartalmazó dinamikus vezérlők. Ha eltávolítják ezeket, a program minden űrlapmezőt kisimít, és a továbbiakban nem szerkeszthetők, tölthetők ki vagy írhatók alá. Az űrlapmezőket az Űrlapvezérlők panelen tekintheti meg a panelsávon az Űrlapvezérlők eszközre kattintva.

Összes JavaScript-kód A JavaScript olyan aktív összetevő, amely megadott feltételek esetén parancsot vagy műveletet hajt végre. Ha eltávolítják, az összes JavaScript-kód opciók törlése válik.

Események létrehozása és szerkesztése az iPhone-on lévő Naptár alkalmazásban

Hivatkozások A Hivatkozások egy adott célra vagy műveletre mutatnak. Ha eltávolítja ezt az elemet, a hivatkozások szövege vagy objektuma megmarad, de a hivatkozások törlődnek a PDF-ből.

 Но ведь у нас есть «ТРАНСТЕКСТ», почему бы его не расшифровать? - Но, увидев выражение лица Стратмора, она поняла, что правила игры изменились.  - О Боже, - проговорила Сьюзан, сообразив, в чем дело, - «Цифровая крепость» зашифровала самое. Стратмор невесело улыбнулся: - Наконец ты поняла. Формула «Цифровой крепости» зашифрована с помощью «Цифровой крепости».

Metaadatok A metaadatok olyan információkat tartalmaznak a PDF-dokumentumról, mint például a szerző, a tárgy, a kulcsszavak, a dátum, a szerzői jogi információk stb. A metaadatok között PDF-keresőeszközökkel lehet keresni.

Ha a Tulajdonságok szerkesztése elemre kattint, a Dokumentum tulajdonságai párbeszédpanelen is láthatja őket. Beágyazott nem megjelenő adatok Ez eltávolítja a metaadatok által nem lefedett belső adatokat, amelyek normál esetben nem láthatók, de PDF-eszközökkel megtekinthetők. Eltávolítja a beágyazott indexet, opciók törlése esetleg olyan szöveget tartalmaz, amely már törölve lett.

opciók törlése

Az összes kijelölése elemre kattintva kijelölheti az összes aktív elemet, vagy törölheti a kijelöléseket. Kattintson az Eltávolítás elemre a kijelölt elem ek tartalmának törléséhez.

Kattintson a Mentés másként parancsra, és adjon meg egy új fájlnevet, ha meg szeretné tartani az eredeti Opciók törlése.

KDC-BT73DAB/KDC-BT53U/KDC-5057SD

Megjegyzések A fájl mentése után az összes kijelölt elem véglegesen el lesz távolítva a PDF-dokumentumból. Ha mentés nélkül bezárja a PDF-dokumentumot, a program minden műveletet visszavon, és meg kell ismételnie a folyamatot. A dokumentumelemek eltávolítása általában együtt történik a kihagyás művelettel, amely a Power PDF Advanced verziójában áll rendelkezésre. A kihagyás elvégzése után a program felajánlja a dokumentumvizsgálat lehetőségét.

Felvétel szerkesztése vagy törlése az iPaden lévő Hangjegyzetek alkalmazásban

Egy dokumentumban való kihagyás nem törli a tartalmat egy már beágyazott indexből. Opciók törlése dokumentum biztonságának fenntartása érdekében távolítsa el a beágyazott nem megjelenő adatokat, hogy törölje az indexet. A dokumentumhoz létrehozhat új indexet a kihagyás után, így az eltávolított szövegek nem jelennek meg az indexben.

A dokumentumelemek eltávolítása hasonló a dokumentum kisimításáhozamely eltávolítja a megjelölt széljegyzettípusokat, vagy dokumentumobjektumokká alakítja őket.

opciók törlése