Tájékoztatás a jegyvisszaváltásról

Opció visszaváltása

Együttműködő partnerek

Miután meggyőződött, hogy a megfelelő rendezvényt találta meg, elkezdheti a jegyek kiválasztását. Megjegyzés: amennyiben egy rendezvénynél több dátum is elérhető kérem, válassza ki az Önnek legmegfelelőbb időpontot.

Itt még egyszer ellenőrizni tudja, hogy az Ön által keresett rendezvényt és időpontot választotta ki.

kriptobot kereskedéshez

Kérjük, válassza ki a megfelelő jegytípust, majd utána a kívánt mennyiséget. Megjegyzés: kérjük, vegye figyelembe, hogy a legjobb hely kiválasztása automatikusan, az éppen rendelkezésre álló jegyek mennyiségének figyelembevételével történik, amely nem biztos, hogy az Ön által elvárt legjobb hely lesz.

Kérjük, ebben az esetben mindig ellenőrizzék a helyfoglalást. Amennyiben nem felel meg az igényeiknek, töröljék opció visszaváltása oka t a kosárból.

Interaktív ülésrend kiválasztás Több rendezvény esetében Ön jegyeit közvetlenül a nézőtér térképéről is kiválaszthatja.

Adatvédelem

Kérjük, kattintson az Interaktív ülésrend kiválasztás fülre. Ezután megjelenik a rendezvényhelyszín üléstérképe, ahol kiválaszthatja, hova szeretne pontosan ülni. Több árkategória esetén leszűrheti, hogy csak azok az ülőhelyek jelenjenek meg, amelyet Ön szeretne.

Ezzel megkönnyítve a pontos hely kiválasztását. Opció visszaváltása jegyeket az egér jobb egérgombjának kattintásával tudja kijelölni, amely így a bevásárló listájába kerül.

Itt újra ellenőrizheti, hogy a megfelelő jegyek kiválasztva kategória, ár, szektor, sor, szék. Ez alatt talál egy legördíthető mezőt, ahol az esetleges kedvezményeket tudja beállítani.

Cookie-k a Eventim weboldalon

Alapesetben mindig a normál opció visszaváltása jelenik meg. Kérjük, amennyiben jogosult kedvezményre, körültekintően válassza ki és a vásárlás folyamán többször is ellenőrizze, hogy a megfelelő árkategóriájú jegyet vásárolta.

Ezzel a művelettel törlésre kerül a kiválasztott jegy. Alatta a kosár tartalmát ellenőrizheti.

  • Interneten vásárolt jegyek esetében a bankkártyás fizetések biztonságának növelése érdekében készpénzes visszatérítésre nincs mód, a le nem utazott viszonylatra eső menetdíj kezelési költséggel csökkentett ellenértéke a vásárláskor használt bankkártyához tartozó bankszámlán kerül jóváírásra.
  • Jurányi Ház - Közlemény! Jegyek visszaváltása: Május
  • Tájékoztatás a jegyvisszaváltásról Kedves Közönségünk!

Ezután megjelenik a bevásárló kosár tartalma, ahol újra láthatja részletesen lefoglalt jegyeit. A kosárban lévő elemek számát ellenőrizni tudja az oldal jobb felső sarkában található FIÓKOM menü előtt található kosár ikon felett.

a legpontosabb jel a bináris opciókhoz

Törlés esetén itt nem látszik semmi. Alapesetben kétféle fizetési módot ajánl fel a rendszer, attól függően milyen opció visszaváltása mód került kiválasztásra példánk alapján a Futárszolgálat : 1.

Segítség ~ Eventim

Opció visszaváltása csomag kézbesítést a GLS futárszolgálat végzi munkanapokon 8 és 17 óra között. A csomag kiküldése előtt Ön egy levélben értesítést kap a postafiókjára, mely magában foglalja a csomagjának a számát, fizetendő összeget kizárólag készpénz és egy linket ahol ellenőrizni tudja annak státuszát.

Bécs, Ausztria által. Opció visszaváltása rendezvények esetén minden hitelkártya fizetés Forintban kerül feldolgozásra. Külföldi rendezvények esetén minden hitelkártya fizetés EURO-ban kerül feldolgozásra, vagyis a megrendelés ellenértékét napi árfolyamon átszámítjuk Euro-ra. Minden esetben a vonalkód alatti számsort kell beírni.

  • Tőzsdei árfolyamok: a tőzsde által regisztrált és nyilvánosságra hozott árak.
  • MÁV-START Internetes jegyeladás
  • Az érintettek online nyilatkozhatnak döntésükről.

Minden utalványt csak egyszer lehet felhasználni és az adott összeg levonásra kerül a végösszegből. A fennmaradó részt, amennyiben marad, a már fent említett fizetési módok valamelyikén tudja kiegyenlíteni. Kérjük, pontosan adják meg e-mail címüket, kétszer is ellenőrizzék, hogy jól írták be és csak akkor lépjenek tovább. Ugyanis erre az e-mail címre kerülnek kiküldésre a regisztrációs adatai, amely levélben megtalálható lesz az Ön ideiglenes opció visszaváltása is, amellyel majd beléphet személyes fiókjába.

Ugyanakkor erre az e-mail címre lesz kiküldve megrendelésének visszaigazolása is. opció visszaváltása

Médiapartnerek

Fontos: kérjük, itt is ellenőrizze még egyszer adatait, illetve az oldal alján rendelés összegét. Amennyiben bármi eltérést tapasztal, ne folytassa a vásárlást és javítsa, ahol eltérést tapasztal. Fizetés után már nem módosíthatja kosarát.

Jegyek visszaváltása: Május

Ilyen esetben legfeljebb 6 személy együttes jegyvásárlása után benyújtott visszaváltás lehetséges. Az új előadás időpontjának opció visszaváltása számított 30 napon belül van lehetőség a visszaváltásra, amennyiben a rendezvényszervező a visszaváltás feltételeit biztosítja. Teendők betegség, baleset esetén Az érintett személynek, amint lehetősége nyílik, írásos formában kell jelezni problémáját a TEX Hungary Kft. Betegség, baleset esetén az érintett személynek gondoskodnia kell, hogy a kezelőorvos által kiadott részletes orvosi opció visszaváltása eljuttassa a Opció visszaváltása Hungary Kft.

Ajándékozás esetén a megajándékozott személy is érvényesítheti az igényét, amennyiben beküldi hozzánk a megfelelő dokumentumokat.

Hírlevél feliratkozás

Akkor is, ha a műtét utókezelései vagy az orvosi beavatkozás időpontja a jegyfoglalás után kerülnek lefixálásra és a jegyvásárló nem épül fel a rendezvény napjáig. A szervező oldaláról bináris opciók neve lemondás: Ha a szervező nem tudja, vagy csak részben tudja teljesíteni a szerződésben foglalt szolgáltatások feltételeit, vagy elmarad a rendezvény.

ahol pénzt kereshet a nyárra

Ilyen esetben a szervező köteles a saját szerződési feltételeinek megfelelően a vásárlónak a jegyárat megtéríteni. Tömegközlekedési eszköz Minden olyan megszokott útvonalon rendszeresen közlekedő tömegközlekedési eszköz, amely menetrend szerint közlekedik és fizető utasok szállítására alkalmas. A taxik és a bérelt autók nem minősülnek tömegközlekedési eszköznek.

gyorsan kereshet bitcoinokat befektetés nélkül

A slusszkulcs elvesztése, megsérülése, vagy rossz üzemanyag tankolása nem minősül lerobbanásnak és nem esik ezen eljárás alá. Személyi baleset Az érintett személy önhibáján kívül történt személyi sérülés. Gépjárműbaleset Minden olyan gépjárművel bekövetkezett baleset, amelynek következtében az utazás megszakad. Például: ütközés, összeütközés, felborulás, árokba csúszás, beszorulás, vagy elsüllyedés.

A rendelés részletei gombra kattintva pedig még egyszer megnézheti rendelésének részleteit, összegzését.