Mit kell tennem, ha Felvétel opciót szeretnék a TV-előfizetésemhez?

Opció gombot, Opciók hozzáadása, módosítása, törlése - CooSpace súgó

A légifuvar-szállítmány WorldShip-ben történő feldolgozásához hajtsa végre az alábbi lépéseket®: 1. Jelölje ki a Szállítási számla fizetője mezőre irányuló nyilat, majd válassza ki, hogy kit terhel a szállítás költsége.

Írja be az adott árucikkre vonatkozó információkat az Árucikk mezőbe. Az árucikk eltávolításához válassza ki az adott tételt, és opció gombot meg a Törlés gombot.

opció gombot banco capital bináris opciók áttekintése

Az összes árucikk eltávolításához válassza ki az adott tételeket, és nyomja meg az Összes törlése gombot. Miután az adott szállítmányhoz tartozó összes árucikket megadta, válassza az Opciók fület.

VICCES PILLANATOK, KIMARADT JELENETEK #22 - ROCKET LEAGUE

Az opciónak megfelelő bejegyzési mezők a jobb oldalon jelennek meg. Gépelje be a szükséges adatokat vagy válassza ki a szükséges opciókat.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Tipp: Az adatokat nem kell azonnal begépelni, de ki kell tölteni, mielőtt fel tudja dolgozni a szállítmányt. Minden egyes további opció esetén ismételje meg ezt a lépést. Tipp: Egy opció eltávolításához, törölje a kiválasztott opció melletti jelölőnégyzetet. Kattintson a Részletes költség gombra.

Keresett készülékek:

Ekkor a Következőként szállított darabok ablak jelenik meg. A kezelési egységek mozgatható darabok leírása ebben a szállítmányban. Kattintson a Folytatás opció gombot. Ha első alkalommal dolgozott fel szállítmányt, akkor egy üzenet jelenik meg.

Tanulj az opciókról 30 napig ingyen!

Kattintson az OK gombra. Válassza az Adat fület. Ekkor az Adat fül jelenik meg. Adjon meg legfeljebb karakter hosszúságban utasításokat a Speciális kezelési utasítások mezőben.

Adjon meg legfeljebb karakter hosszúságban megjegyzéseket a Címzett megjegyzései mezőben. Válassza a lefelé irányuló opció gombot a Felvételi dátum mezőben, és jelölje be a naptárban a felvétel dátumát.

opció gombot vételi és eladási opciók vásárlása

Kattintson az Eredeti gyártási országok vagy területek kiválasztása gombra. Megjegyzés: Kanadai célállomású Air Freight szállítmány opció gombot legalább egy gyártási országot vagy területet meg kell adni.

Megnyomták a pánik gombot

Válassza a Hivatkozások fület. Hivatkozásszám Feladó vagy Címzett hivatkozástípushoz történő hozzáadáshoz, jelölje be a Feladót vagy a Címzettet, adjon meg egy számot a Hivatkozásszám mezőben, majd egy új hivatkozásszám hozzáadásához, illetve frissítéséhez kattintson a Frissítés gombra.

opció gombot kereset a bitcoinokon 2

A Hivatkozástípus és a Hivatkozásszám eltávolításához jelölje ki az adott tételt, majd kattintson a Törlés gombra. Válassza a Vámdokumentumok fület. Ekkor a Vámdokumentumok fül jelenik meg.

Ekkor a Csomaglista ablak jelenik meg, melyen a Szolgáltatás fülön megadott árucikkek, valamint az Adat fülön megadott Következőként szállított darabok láthatóak.

Az árucikkek opció gombot szerinti frissítése az Árucikk alatti mezők, valamint a Hozzáadás, Törlés, és Frissítés gombok használatával lehetséges.

Megnyugtató részletek.

Az Emlékeztető négyzetben, gépelje be a Csomaglistára kinyomtatandó adatokat. Szükség szerint végezze el a Következőként szállított darabok mezők frissítését. A Másolatok száma négyzetben, gépelje be a Csomaglista kinyomtatandó példányainak számát.

opció gombot a bináris opciók információforrásai

A Nyelv mezőben kattintson a lefelé mutató nyílra, majd válassza ki azt a nyelvet, amelyiken a Csomaglistát ki szeretné nyomtatni. Kattintson a Nyomtatás gombra. A megjelenített Csomaglista adatok kinyomtatásra kerülnek. Kattintson a Bezárás gombra. Ekkor a Csomaglista ablak bezárul.

Megjegyzés: Minden frissítés mentésre kerül, amíg a szállítmány feldolgozásra vagy eltávolításra kerül. Ha vázlatként menti a szállítmányt, a frissítések nem kerülnek mentésre a szállítmánnyal. A szállítmány feldolgozásához kattintson a Feldolgozás F10 gombra. Szükség szerint végezze el az információk megerősítését és frissítését.