Prágai hétvége

Ingyenes lehetőség

Elmondta, a felnőttképzésre május e 12 óráig bárki jelentkezhet, aki betöltötte Angol nyelvtudás javasolt, de nem elvárás.

INGYENES sportolási lehetőségek Budapesten - Lina és Panni

A május én induló ingyenes képzésre itt vagy itt lehet jelentkezni. Az ITM államtitkára kifejtette, hogy a koronavírus váratlan helyzet elé állította a gazdaságot, ugyanakkor egyben új lehetőséget teremt mindenki számára.

ingyenes lehetőség

A turizmus, a ingyenes lehetőség megtorpanása, a távoktatásra történő átállás, az interneten rendelt házhozszállítás megerősítette és felgyorsította az elmúlt években már érzékelhető folyamatot, az informatikai és számítástechnika felértékelődését ingyenes lehetőség mutatott rá. György László hangsúlyozta, gazdaságstratégiai szempontból fontos az informatikai tudást és képzettséget igénylő munkahelyek megőrzése, létrehozása, mivel ezek válságállók, magas hozzáadott értékűek, hozzájárulnak a gazdaság versenyképességéhez és a magyar családok gyarapodásához.

Fotó: AFP Az államtitkár elmondása ingyenes lehetőség a 8 hetes informatikai alapozó ingyenes képzést többek között azoknak ajánlják, akik a vírusjárvány miatt munka nélkül maradtak, idejük szabadult fel, vagy fontolgatják az informatikai pályára lépést.

ingyenes lehetőség

A képzésben törekednek az alapoktól kezdve a mindennapi életben hasznos ismeretek átadására, megerősítésére — tájékoztatott az ITM államtitkára. Hozzáfűzte, ingyenes lehetőség az informatikai képzést elvégző szülők könnyebben tudnak segíteni a gyerekeknek is a távoktatásban.

ingyenes lehetőség

György László elmondta, hogy a résztvevők a képzés első napjaiban alapszintű informatikai ismereteket szerezhetnek a felhő alapú munkavégzéssel, a biztonságos internetezéssel, a Windows operációs rendszerrel és a hálózati alapismeretekkel kapcsolatban. A képzés végére a résztvevők Windows operációs rendszer használatára vonatkozó elméleti és gyakorlati ismereteket sajátítanak el, megismerik a különféle fejlesztési módszertani elemeket, a tervezést, az implementálást, a tesztelést.

György László ingyenes lehetőség, a kurzus záróvizsgával zárul, amelynek sikeres teljesítése egyben lehetőség ad arra, hogy százalékos állami támogatással lehessen tovább tanulni majd a programban elérhető IT-képzések egyikén.

ingyenes lehetőség

A 8 hetes alapozó képzésre épülő struktúraváltó oktatások várhatóan augusztusban indulnak — jelezte az ITM államtitkára.