iPhone felhasználói útmutató

Bal lehetőségek, A kisegítő lehetőségek vezérlése a billentyűzettel és Siri segítségével

Bal lehetőségek a nagyítóból Billentyűparancsok létrehozása programok megnyitásához Programok megnyitásához létrehozhat billentyűparancsokat.

bal lehetőségek pénzt keresni az interneten a zene szerelmi véleményein

Mielőtt elkezdené, létre kell hozni egy parancsikont ahhoz a programhoz, amelyhez billentyűparancsot kíván hozzárendelni. Ehhez nyissa meg azt a mappát, amely tartalmazza a program végrehajtható fájlját, majd kattintson rá a jobb gombbal, végül kattintson a Parancsikon létrehozása parancsra.

bal lehetőségek pénzt vont ki a bináris opciókból

További információt a parancsikonok létrehozásával kapcsolatban a Parancsikonok létrehozása és törlése témakörben talál. Keresse meg a program bal lehetőségek, amelyhez hozzá kíván rendelni egy billentyűparancsot.

A kisegítő lehetőségek billentyűparancsai Macen

Kattintson a jobb gombbal a parancsikonra, majd kattintson a Tulajdonságok elemre. A Parancsikon tulajdonságai párbeszédpanelen kattintson a Parancsikon fülre.

bal lehetőségek egygombos bináris opció mi ez

Ha a Windows rendszergazdai jelszót vagy megerősítést kér, írja be a jelszót, vagy hagyja jóvá a műveletet. Ha olyan programot használ, amely ugyanazt a billentyűparancsot használja, mint az éppen létrehozott parancs, akkor előfordulhat, hogy a billentyűparancs nem fog működni. További billentyűparancsok Utolsó frissítés dátuma: További segítségre van szüksége?

bal lehetőségek bevétel az interneten 30 befektetés