Nyitólap - Mammut

Vásárlási központ

Ferihegy titkai: Milyen módszerekkel dolgoznak a vámosok a repülőtéren?

Nincs ötleted, mivel ajándékozd meg szeretteidet, barátaidat, kollégáidat? Válaszd a Malom-vásárlási utalványt!

A Gyerek menüben grillezett csirkemellel készült iTwist, normál Longer szendvics és Kentucky fűszerezésű alsócomb közül választhatnak a legkisebbek. Köretként Piccolo salátát vagy kis adag sültburgonyát és narancs- vagy baracklevet kínálunk.

A vásárlási utalvány megvásárolható a földszinten lévő Információs pultban vásárlási központ bevásárlóközpont nyitvatartási ideje alatt. Malom Vásárlási Utalvány, egy biztos ajándék!

vásárlási központ

Hol használható fel az utalvány? Az utalványt a Malom Központ matricákkal megjelölt üzleteiben lehet felhasználni. A beváltó üzletek az utalványt vásárláskor pénzhelyettesítő eszközként vásárlási központ el.

vásárlási központ

Az utalványt meddig lehet felhasználni? A vásárlási utalvány felhasználása időkorláthoz kötött, mely felhasználási idő a kiadott vásárlási utalványokon kerül feltüntetésre, naptári dátum szerint.

vásárlási központ

A felhasználási idő a vásárlástól számított egy év. Az utalványt ki használhatja fel?

vásárlási központ

Az utalvány nem névre szóló, szabadon átruházható, tehát bárki felhasználhatja. A vásárlási utalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek a vásárlási utalvány a birtokában van, sem a kibocsátó, sem az üzlet nem jogosult vizsgálni a vásárlási utalvány tulajdonjogát.

vásárlási központ

Milyen értékben lehet utalványt vásárolni? Az utalványok és Ft-os címletekben kerülnek forgalomba.

vásárlási központ

Hol lehet megvásárolni az utalványt? Az utalvány a Malom Központ földszinti információs pultjában vásárolható meg hétköznap - ig, szombaton - ig és vasárnap - ig.

Там тоже были группы из четырех знаков. - Потрясающе, - страдальчески сказал директор.  - У вас, часом, нет такой же под рукой. - Не в этом дело! - воскликнула Сьюзан, внезапно оживившись. Это как раз было ее специальностью.