Opció az új Bitcoin?

Ujj opció

Szerző: Adverticum Zrt. Ahogy arról már pénteken beszámoltunk, az Adverticum AdServer folyamatos fejlesztésének legújabb eredményeként, a rendszer 2.

ujj opció

Ezek a megoldások a heti hírleveleinkben rendszeresen bemutatásra kerülnek. Első alkalommal az új targetálási opcióról esik szó, amellyel mobil készülékekre célozhat a WURFL adatbázis alapján.

Rendszerfrissítés emlékeztető és új targetálási opció - Powered by Kayako case Help Desk Software

Rendszerfrissítés szerdán hajnalban Az AdServer 2. A tervezett 2 órás rendszerfrissítés alatt a szabályozórendszert is ujj opció körülbelül 1 órára, így az nem fogja ellenőrizni a kampányok futását.

ujj opció

Erről bővebben  ezen a linken  olvashatja rendszerfrissítési hírlevelünket. Az adatbázis AdServer-be való implementálásával a felhasználók készülékei a korábbinál részletesebb módon is célozhatóvá válnak, például a hardver paraméterekre való célzással.

ujj opció

A targetálási feltételek között beállíthatja a készülékmodell nevét, operációs rendszerének, böngészőjének típusát, képernyőméreteit, de olyan tulajdonságok szerint is targetálhat, mint például tablet-e a készülék, Qwerty billentyűzete van-e, videó streaming-et támogat-e a készülék. Az új targetálási opcióról ujj opció a linken olvashat bővebben, míg az adminfelületen ujj opció Egyszerű és az Összetett targetálási opciók között lesz elérhető az új opció a rendszerfrissítést követően.

ujj opció