Üzletközpont szervezése

Az Alba Plaza Házirendje

Az Alba Plaza Házirendje Általános magatartási szabályok Az Alba Plaza egy magántulajdonban lévő, a nagyközönség számára nyitott létesítmény. A mindenki számára nyugodt és kellemes időtöltés biztosítása érdekében bevásárlóközpontunk biztonsági alkalmazottai bármikor közbeléphetnek a szabályok betartatása érdekében. Tilos a Bevásárlóközpont területén üzletközpont szervezése olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpont területén tartózkodó személyeket zavarja, félelmet, megbotránkozást keltsen.

A Plaza területére belépni, illetve ott tartózkodni csak ápolt, tiszta megjelenéssel szabad. A jelen házirendet megsértő személyt a üzletközpont szervezése személyzet a Bevásárlóközpontból kivezetteti, szükség esetén rendőri segítséggel.

üzletközpont szervezése

Tilos bármilyen közlekedési eszközzel pl. Tilos a Bevásárlóközpont területén robbanóanyag, kábítószer, pirotechnikai eszköz árusítása, valamint az Bevásárlóközpont területére történő behozatala.

üzletközpont szervezése

Tilos belépni alkoholos állapotban, valamint olyan eszközzel, mely alkalmas arra, hogy a Bevásárlóközpontban, annak berendezéseiben vagy más személyek ruházatában, eszközeiben kárt okozzon. Alkoholtartalmú italok kizárólag az erre kijelölt vendéglátóhelyeken fogyaszthatók!

üzletközpont szervezése

Fegyveres szervezetek tagjainak kivételével a Bevásárlóközpont területére fegyverrel belépni tilos. A Bevásárlóközpont egész területén tilos a dohányzás. A Bevásárlóközpont teljes területén a Bevásárlóközpont vezetőségének engedélye nélkül tilos kereskedelmi céllal fotó- illetve filmfelvételt készíteni.

Hatályos: Az adatok kezelésével összefüggésben Szolgáltató mint adatkezelő ezúton tájékoztatja a Honlapot igénybe vevő felhasználókat a Honlapon általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az üzletközpont szervezése felhasználó jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. A Honlapról elérhető alábbi felületre, szolgáltatásokra vonatkozó adatkezelési szabályok külön tájékoztatókbantalálhatóak, amelyek az adott felületeken érhetőek el: Karrier, Hírlevél, Törzskártya, Sportolói jelentkezés. A cookie-val kapcsolatos részletes adatkezelési szabályok szintén külön tájékoztatóban találhatóak.

A Bevásárlóközpont területén kereskedelmi tevékenység folytatására csak azon személyek jogosultak, akik a Bevásárlóközpont tulajdonosával az adott tevékenységre vonatkozóan bérleti vagy egyéb szerződést kötöttek. Szórólapozáshoz, közvélemény-kutatáshoz, egyéb hasonló tevékenység végzéséhez a Bevásárlóközpont igazgatójának üzletközpont szervezése üzletközpont szervezése szükséges.

A Bevásárlóközpont területén tilos szerencsejátékok kivéve a Tulajdonos engedélye alapján, annak keretei között folyó szerencsejáték szervezése és folytatása.

A házirendben nem szabályozott kérdésekben a mindenkor hatályos Polgárjogi Törvénykönyv szabályai érvényesek.

Budapest - Sugár Üzletközpont

Fentiek megsértése a Bevásárlóközpont területéről való kitiltást, súlyosabb esetben polgári- büntető vagy egyéb hatósági eljárás kezdeményezését vonja maga után. Kép- és hangfelvétel, adatvédelem Tájékoztatjuk önöket, hogy az Alba Plaza területén videókamerás megfigyelés történik.

  • A jelek a bekezdések múltbeli és jövőbeli változásait jelölik.
  • Opciók figyelése
  • Hogyan lehet pénzt keresni 30 évesen
  • Мысль о том, что придется отстоять в очереди несколько часов, была невыносима.

A látogatók a bevásárlóközpontba történő belépésükkel elfogadják, hogy a bevásárlóközpont, vagy a vele szerződésben lévő harmadik fél által szervezett rendezvények, promóciók során kép és hangfelvétel készülhet róluk, amelynek közzétételéhez hozzájárulnak.

WiFi használat Tilos Bevásárlóközpontban elérhető nyilvános WiFi hálózat használata a mindenkor hatályos magyar jogszabályokba ütköző cselekmények előkészítése vagy végrehajtása céljából. Tilos minden olyan egyéb hálózati tevékenység, mely a hálózat többi felhasználójának munkáját zavarja vagy akadályozza! A hálózat használatával Ön azt is tudomásul veszi, hogy a szolgáltatás jellege miatt nem kizárhatóak esetleges hálózati incidensek, melyek a üzletközpont szervezése által csatlakoztatott eszközökön okozott következményeiért a Middle-Europe Convergence Ingatlanalap nem tud felelősséget vállalni, és nem vállal felelősséget!

Elfogadott fizetőeszközök

Házirend állattal érkezők számára Az Alba Plaza állatbarát üzletközpontként a jól szocializált kutyával és a házirend által engedélyezett egyéb állattal rendelkezők részére lehetőséget biztosít az állattulajdonosoknak, hogy négylábú társukkal együtt vegyék igénybe a bevásárlóközpont üzletkínálatát és szolgáltatásait.

A minél harmonikusabb együttlét és a vonatkozó jogforrásoknak való megfelelés érdekében az alábbi házirendet minden állattal érkező köteles betartani.

Házirend I. Tilos a Bevásárlóközpont területén az olyan tevékenység folytatása, amely jogszabályba ütközik, illetve a jóérzést, vagy a közerkölcsöt sérti, vagy alkalmas arra, hogy az emberekben félelmet, megbotránkozást keltsen. A Bevásárlóközpont területén nem végezhető erős zajjal, szaggal vagy egyéb környezeti ártalommal járó, illetőleg az előzőekhez hasonló, a Bevásárlóközpont területén tartózkodó személyek zavarására általában alkalmas tevékenység.

Az Alba Plaza területére fajtától, mérettől, életkortól függetlenül kis- és nagytestű kutyák, macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb mit lehet keresni a pénzzel kedvencek is beléphetnek ill.

Nem hozhatók be az Alba Plaza területére madarak, vadállatok, egzotikus állatok, valamint haszonállatok.

üzletközpont szervezése

A Plaza területének engedélyezett részére pórázzal felvezetve vagy hordozóban hozhatók be a kutyák. Kutyát csak olyan személy vezethet, aki az eb irányítására, kezelésére alkalmas.

Az Alba Plaza területének engedélyezett részére erre a célra megfelelő speciális hordozótáskában vagy ketrecben hozhatók be a macskák, nyulak, vadászgörények és egyéb engedélyezett állatok.

  • Она будет опять рядом с Дэвидом.
  • Hogyan lehet pénzt keresni és mit lehet felfedezni
  • Pillangó gartley indikátor bináris opciókhoz
  • Она почувствовала соленый привкус и из последних сил попыталась выбраться из-под немца.

Az állatot vezető személynek fokozottan kell figyelnie a bevásárlóközpont rendjére és tisztaságára. Az Alba Plaza engedélyezett területére kizárólag chippel ellátott amennyiben fajtájánál üzletközpont szervezéseminden kötelező oltással rendelkező állatot lehet behozni.

A behozott állat által elkövetett sérülést okozó agresszió rendőrségi feljelentést von maga után. A fenti szabályok alól kivételt képeznek a jelzéssel ellátott segítő- és vakvezető kutyák.

Nyitvatartás Az Alba Plaza általános nyitvatartása: Hétfőtől-Szombatig: - Az üzletek egyedi nyitvatartásairól az alábbi oldalon tájékozódj: Üzleteink Üzletközpont szervezése Plaza.