Memmert termékek

Opciók laboratórium, Smart munkaszék, ipari szék

Tartalom

  valós bináris opciós stratégiák

  LABOR RF mérőműszerek A teszthálózat berendezéseinek rádiócsatornabeli viselkedésének vizsgálatához speciális mérőműszerekre van szükség. Ezen mérések megvalósításához a MIK rendelkezésére állnak különféle spektrumanalizátorok, jelgenerátorok, melyek az általános rádiós funkciók mellett speciális távközlési szabványoknak megfelelő működés vizsgálatára alkalmasak.

  A MIK laborban rendelkezésre álló műszerek díjazás ellenében külső szereplők által is használhatók. Ennek feltételeit a Műszeres mérések díjai a Mobil Innovációs Központban című dokumentum ban foglaltuk össze.

  hogyan hozhat létre saját pénzkeresési rendszert az interneten

  Az FSQ jelanalizátor t  a beépített opciói alkalmassá teszik precíziós mérések és speciális RF funkcióvizsgálatok elvégzésére 26 GHz-es felső határfrekvenciáig. A FSH3 spektrumanalizátor   lehetőséget ad mobil mérések elvégzésére, így jól használható például terepi mérések elvégzésére. Egy csatlakoztatott számítógép és a megfelelő mérőszoftver segítségével speciális lefutású mérések — pl.

  opció a próbabábuk számára

  Ezen kívül további kisebb teljesítményű oszcilloszkópok is elérhetők. Ezek a berendezések a mobilhálózat működését emulálják, így a különféle kommunikációs műveletek hanghívás, sms küldés stb.

  Eszközeink közül az RF kommunikációhoz szükséges antennák, csatolók, kábelek, csillapítók, opciók laboratórium sem hiányoznak.