Kérdezz-felelek: válaszok a Bosszúállók: Végjáték kérdéseire

Opció natasha, Prosím, ověřte se

Szóval bocsánat mindenkitől akinek szúrja a szemét.

az opció még nem kezdődött el

De talán a Végtelen háború. A Russo fivérek lezárták a 11 éven át tartó Marvel univerzumot, és milyen jól tették!

Az időutazás rejtelmeiből fakadó kérdések

Nem, nem azért mert amúgy már rossz volt, hanem sokkal inkább azért, hogy már kezdtek mutatkozni a jelek, hogy akár nemsokára már elcsépelt is lehetNE. MOndjuk attól függetlenül opció natasha lezárták folytatóduk az MCU 2.

Főiskolai lányok pénzt keresnek Szopás videó

Marvel Cinematic Universe De azt hiszem én annak az univerzumnak már nem leszek olyan szerves része mint az elsőnek voltam. Talán éves lehettem mikor megjelent az akkor még mit sem sejtő univerzumnak az első filmje, a Vasember.

A 22 filmből álló sorozatot lezáró Bosszúállók: Végjáték ra mindenki úgy ült be, hogy számított néhány fontos karakter eltávozására. Az első fájdalmas halál az egyik eredeti Bosszúállóhoz, a Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegyhez köthető, aki a Vormiron áldozta fel magát a Lélekkőért, hogy a többiek visszahozhassák Thanos csettintésének áldozatait. A rajongókat és a kritikusokat egyaránt megosztotta ez a döntés, azonban a filmet rendező Russo testvérek egy interjúban elmagyarázták az áldozathozatal.

Szerintem nem is lehetne szavakba önteni, hogy mekkora brutálisan nagy rajongója lettem az egész marvel feelingnek, aztán mikor elkezdtek opció natasha után jönni a filmek, mindegyiket úgy vártam mint a messiást, és amikor a Vasember 2-ben amerika kapitány pajzsának a prototípusával peckelte ki a részecskegyorsítóját Tony Stark akkor teljesen fanboi overload volt A mai napig a vasember filmek a kedvenceim, lehet pont emiatt, hogy számomra azzal kezdődött minden.

De lehet azért, mert Tony Stark a bináris opciók elindulnak egy mérnökszuperhős, hmm.

Tájékoztatás

Az első részt szerintem százszor láttam legalább És mikor a Végtelen háborúban opció natasha a kedvenc hőseim, én egy teljes évig tűűkön ültem. Valamiért a hideg kiráz a klisés és közhelyes filmes dolgoktól, ezért nagyon opció natasha, hogy ezt így be merték vállalni Majd jött a klimax, az Endgame.

Az a film, aminek az előzeteséhez, előzetest készítettek.

Ezeket szedtük össze. Hirdetés Azon túl, hogy a Végjáték földbe tiport minden anyagi rekordot a nyitóhétvégéjén, készültünk számotokra néhány kérdés megválaszolásával, melyekbe az elmúlt napokban a leggyakrabban belefutottunk. Csakis akkor folytasd tovább az olvasást, ha már láttad a filmet.

Nem voltam annyira lenyűgözve, mint amennyire számítottam rá, hogy leszek. Nem tudtam semmi kifogásolnivalót találni a filmben, tökéletesen -sőt, várakozásaim opció natasha annál is jobban- lezárták ezt a fázist, de minden úgy történt, ahogy annak történnie kellett.

Talán túlságosan is. Mindenesetre nekem ez a film nagyon fontos mérföldkő volt az életemben, pont akkor jött mikor szükségem volt rá. Valahogy bennem is lezárult a Marvel őrület, ahogy az Endgame lezárta.

kereskedési jelek mt5