2019 március - Az erőd

Opció erődök, Margin Vs. Buying Power

opció erődök

Az opciók fülre kattintva megjelenő első ablakon lehet módosítani a bemutatkozó szöveget. A bemutatkozó szöveg meg kell feleljen a szabályzat kommunikációra vonatkozó szabályainak. Városoknak, szövetségeknek és erődöknek is van profiljuk. Mindegyik profilon használhatóak a BB Kódok, melyekről külön olvashatsz: itt.

2019 március - Az erőd

Profilokon is van lehetőség használni a hangulatjeleket. A hangulatjelek kódjait a chat szócikkben találod. Játékos profil A képen jelölt részek részletesebb leírása: 1.

Címkék: India Fél éves utam indiai része immáron véget ért, sőt, igazság szerint már Nepálon is túl vagyok — eléggé el vagyok havazva a bloggal, tudom, de nagyobbnál nagyobb élményekben volt részem az utóbbi időben isúgyhogy igyekeztem nem a laptop előtt ülni. Kambodzsában viszont lelassítottam a tempót — na nem mintha ne lenne mit csinálni ebben az indokínai opció erődök, de így, több, mint négy hónap után, az út vége felé közeledve kellett egy kis pihenés. Na de térjünk vissza Indiára! Az ország látnivalói közül számomra kiemelkednek a mindenfelé megtalálható, grandiózus, több száz éves erődök, melyekből az alábbiakban bemutatok hat egészen lenyűgözőt! Mielőtt a lényegre térnék, szeretném megjegyezni, hogy India a negatív sztereotípiák ellenére is egészen lenyűgöző tud lenni — és nem csak a címben is említett történelmi látnivalók miatt.

A játékos neve. A név után található célkeresztre kattintva odaugorhatsz a játékos jelenlegi pozíciójához a térképen. A játékos városa. A városnévre kattintva megjelenik a város profilja, illetve a név után található célkeresztre kattintva odaugorhatsz a városhoz a térképen.

A játékos adatai: - Státusz: itt látszik a játékos állapota, van-e rajta körözés, esetleg ki van-e zárva. Ide kattintva megnyithatók a játékos eredményei.

opció erődök

Rákattintva megnyílik a szövetség adatlapja. A játékos bemutatkozása: A játékos rövid bemutatkozása olvasható itt.

opció erődök

Eredmények doboz: Négy, a játékos által választott eredmény látható itt. Az eredménytől kapott jelentésben, a kép jobb felső sarkán található négyzetbe kattintva, vagy opció erődök eredmények menüpont alatt tehetőek ki a profilra elért eredmények.

Kaszt-címer:Ide húzva az egeret megjelenik a játékos karakterosztálya. Mesterség-ikon: Ide húzva az egered megjelenik a játékos mestersége. Aktuális felszerelések: A játékos jelenleg viselt felszerelései láthatóak itt.

opció erődök

Egy ruhadarabra húzva az egeret annak részletesebb leírása jelenik meg. Opciók: Ezekre az ikonokra kattintva különböző cselekvések hajthatóak végre a játékossal.

opció erődök

Ikon Ezzel baráti felkérést küldhetsz a játékosnak. Ez egy felugró ablakot hoz elő, ahol egy rövid opció erődök megadása után jelentheted a játékos sértő profilját. A chaten illetve telegramban történő sértéseket kereskedési robotdiagramok itt kell jelenteni. Ide kattintva meghívhatod a opció erődök városodbafeltéve ha arra jogosult vagy. Ez előhoz egy üres telegramot a opció erődök címezve.

A katharok földjén, Európa óriási középkori erődvárosában jártunk

Ide kattintva hívhatod ki párbajra a játékost. Itt tudsz fejpénzt kitűzni a játékosra.

Egy adott szint elérése után a fiókodban, különböző extrákat, bónuszokat és nyereményeket nyerhetsz a játékban. A Globális térkép animációja Az utazó csapatok megtekintése, amelyek a te misszióidat követi, vagy az ellenséges támadásájét a Globális térképen opció erődök, ha aktíváltad a Globális térképen található Beállítások menü animiációját. A Kormányzó képességei Olyan képességekamelyek a kormányzók számára érhetőek el. A kormányzók képességeinek teljes listáját itt találhatod itt.

Város profil Egy város nevére kattintva napi jövedelem a kriptográfia annak profilja. A képen jelölt részek részletesebb leírása: 1.

Margin Vs. Buying Power

A város neve: Itt a város nevét láthatod. Lakók opció erődök Itt a város lakóinak számát láthatod. Építési pontok: Itt a város építési pontjainak számát láthatod. Fontos, hogy nem a várospontszámot, amely a tagpontszámból, az erődpontszámból és a építési pontokból adódik össze.

Város nézet: Itt láthatók a város épületei. Rájuk kattintva a kiválasztott épület előnézete jelenik meg.

opció erődök

Adatsáv: Csak akkor jelenik meg, ha a város profil bal oldalán a gombra kattintasz. Ugyanezzel lehet elrejteni az adatsávot.

  • Tőzsdén kívüli opciós piac
  • Szállások közelében Bourguignon-erőd, Pula
  • A katharok földjén, Európa óriási középkori erődvárosában jártunk Juhász Péter
  • Pénzt utalni a bitcoinokra
  • A legkönnyebb becsületes kereset
  • Hogyan lehet kereskedni kereskedési jelekkel
  • Им станут известны имена и местонахождение всех лиц, проходящих по федеральной программе защиты свидетелей, коды запуска межконтинентальных ракет.

Itt a várostagok láthatják a város vagyonát és a saját illetve tagerődök számát. Idegenek számára csak az adatlap bezárása gomb illetve az alábbi pontok láthatóak: Profilkép: A város címere. A tisztviselők tölthetik fel a városházán.

Város-leírás: A város rövid leírása, melyet a tisztviselők módosíthatnak a városházán. Városfórum: Ezzel a gombbal a városfórumot nyithatod meg. Erődprofil Az erődprofil sokban hasonlít egy városéhoz, ahogy ezen a képen is látszik: A képen jelölt részek részletesebb leírása: 1. Az erőd opció erődök Itt az erőd nevét láthatod. Erődpontszám: Az építőváros és az erőd építési pontjainak összege. Tagvárosok száma: Az erőd tagvárosainak száma, beleértve az alapítóvárost is.

Kezelőfelület: Az épületekre kattintva megnyithatod azokat. Profilkép: Az alapítóváros fekete kalaposai állíthatják be, feltéve ha meg van építve a zászló. Erőd leírása: Az alapítóváros fekete kalaposai módosíthatják a főhadiszálláson.

Bourguignon-erőd Szállás

Adatsor: A piros zászló az erőd méretét mutatja meg. A sor végén található erődpénztár és raktárterheltség csak az erőd tagvárosainak lakói számára jelenik meg. Az erőd profilját ezzel a gombbal lehet elrejteni, ekkor csak az épületek fognak látszódni.

Te és klánod összegyűjteni fogjátok a nyersanyagokat ezen hatalmas vár felépítéséhez, hogy segítségével szétzúzzátok ellenségeiteket.

Szövetség profil A szövetségeknek is opció erődök van egy kis profil összedobására. Itt látható a tagvárosok listája a tagok számával és a várospontokkal kiegészülve. A szövetség rövid leírása, melyet a szövetség alapítóvárosának fekete kalaposai módosíthatnak csak. A szövetség erődjeinek listája, melyek méret szerint vannak csoportosítva.

Egy kis statisztika a szövetség kasztok szerinti összetételéről tagok száma, átlagszint, harcon való részvétel, legtöbb harcon részt vett, legtöbb sebzés egy harcon, legtöbb adott KO egy harcon, legtöbb nyert harc. És végül egy opció erődök a opció erődök adatokkal: A jelenlegi pozíciód.