Nincs többletjövedelem

Tartalom

  Nincs többletjövedelem webpénz 2020 online kereset

  Rovat: Adó Ez a cikk több mint egy éve került Nincs többletjövedelem. A cikkben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Hosszabb távon az áfakulcsot is csökkentené a kormány — mondta Varga Mihály a Figyelőnek. A nemzetgazdasági miniszter szerint magas a 27 százalékos áfa, csökkentésére azonban nincs Nincs többletjövedelem forrás a jövő évi költségvetésben, a kormány hosszú távú szándéka az áfa felső kulcsának 25 százalékra, vagy az alá csökkentése.

  Nincs többletjövedelem kereskedési idő menedzsment nyereség naponta

  Varga Mihály a Figyelő hetilap csütörtökön megjelent számában úgy fogalmazott: a kormány adófilozófiájának alapja, hogy a jövedelmeket minél kevésbé adóztassa, a fogyasztási pedig adókat szinten tartsa. Az egyszámjegyű személyi jövedelemadóra tett kormányfői ígéret teljesíthetőségével kapcsolatos kérdésre azt mondta: az idei és a jövő évi gazdasági teljesítményen múlik, hogy mekkora lépést lehet tenni ebbe az irányba.

  Nincs többletjövedelem hogyan lehet pénzt keresni az interneten a programokon

  Reményét fejezte ki, hogy még előtt lehetőség lesz az szja ilyen mértékű csökkentésére, utalva arra, hogy a büdzsében jövőre milliárd forint elkölthető többletjövedelem keletkezik, amiből elvileg megvalósítható lenne a lépés. Megjegyezte, hogy az adósságszint már most sem lenne akadálya az euró bevezetésének, hiszen Brüsszel nem ragaszkodik a 60 százalékos mértékhez, ha csökkenő pályán van az adósság. Nincs többletjövedelem vannak országok, amelyek védettséget remélnek ettől Nincs többletjövedelem lépéstől, mint Oroszország egyes szomszédai, azonban Magyarországnak nincs miért kapkodnia.

  Nincs többletjövedelem keresni 50 óránként az interneten

  Az interjú részletét itt olvashatja. Forrás: MTI.