További számjegyek megjelenítése a trendvonal egyenletének együtthatói között az Excelben

Képlet trendvonalak

A változásról további információért olvassa el ezt a blogbejegyzést.

Alkalmazói ismeretek

Összefoglalás Ha trendvonalat vesz fel egy diagramra, majd megjeleníti a trendvonal egyenletét és R-négyzetes értékét, az egyenlet csak az egyes együtthatók első öt jegyét jeleníti meg. Bizonyos célból ez nem lehet elegendő számú értékes adat.

  • Excel vonaldiagram egyenlete - PC hardver és szoftver - TheVR Fórum
  • Minden két dimenziós diagramtípushoz hozzáadhatók trendvonalak, kivéve a torta- és az árfolyamdiagramokat.

Ebből a cikkből megtudhatja, hogy miként jeleníthet meg több számjegyet az együtthatókban. További számjegyek megjelenítése A trendvonal egyenlete és az R-négyzet értéke kezdetben 5 számjegyre kerekítve jelenik meg.

  • Trendvonal az Excelben (példák) Hogyan hozhatunk létre Excel Trendline-t?
  • Diagramok A diagramok a táblázatkezelő programok leglátványosabb szolgáltatása, adatok szemléltetésére szolgál.

Ha nagyobb számú számjegyet szeretne megjeleníteni, használja az képlet trendvonalak módszerek egyikét: Módszer 1: Microsoft Office Excel Nyissa meg a diagramot tartalmazó munkalapot. Kattintson a jobb gombbal a trendvonal egyenletére vagy az R-négyzetes szövegre, majd kattintson a trendvonal feliratának formázásaparancsra.

hogyan kereshetek pénzt munka nélkül

Kattintson a számelemre. A Kategória listában kattintson a számelemre, majd módosítsa a Tizedeshelyek beállítást 30 vagy kisebb értékre.

egy touc bináris opció

Kattintson a Bezárás gombra. Második módszer: Microsoft Office Excel és az Excel korábbi verziói Az opciós szintek alakulása meg a diagramot tartalmazó munkalapot.

Kattintson duplán a trendvonal egyenletére vagy az R-négyzetes szövegre.

Excel Kimutatás (Pivot) - Szeletelő Oktatóvideó

A szám lapon kattintson a szám elemre a Kategória listában, majd módosítsa a Tizedeshelyek beállítást 30 vagy kisebb értékre. Képlet trendvonalak az OK gombra.

Most elmagyarázom egyenként a Trendline típusait az Excelben. Kerülje el ezt a trendvonalat, ha az adatok nulla vagy negatív értékeket tartalmaznak. Lineáris: Ez a trendvonal egyenes vonal létrehozásához hasznos, hogy az egyenes vonalon az adatértékek növekedését vagy csökkenését mutatják.

Megjegyzés Annak ellenére, hogy a szám kategóriára vonatkozóan megadhatja a tizedesjegyek számát ig, az Excel csak a maximum 15 számjegyből álló pontosságú értékeket jeleníti meg. A további számjegyek nullaként jelennek meg.

bináris opciók qi opció

Hasznosnak találja ezt az oldalt?