Bitcoin vs Ethereum - Mi a különbség?

Ethereum dollárig, Heti‌ ‌bitcoin‌ ‌árfolyam‌ ‌elemzés:‌ 12 ezer többször is súrolva, jöhet a következő szint?

Mi az Ethereum? Október 13, UTC Az Ethereum ETH egy nyílt szoftver felület, amely egy blochain technológián alapul, ami lehetővé teszi a fejlesztők számára a decentralizált alkalmazások létrehozását és kibocsátását.

Ez lenne a válasz a "mi az Ethereum" kérdésre?

ethereum dollárig

Valójában az Ethereum sokkal több, mint egy kriptovaluta, ez csak egy része annak, amit kínál. Tehát olyan lenne, mint a Bitcoin? Nos, igen is, és nem is. A kettőben az a közös, hogy egy elosztott nyilvános hálózati technológia blockchain vagy blokklánc néven ismert használatán alapulnak, ethereum dollárig valójában itt véget érnek a hasonlóságok.

A Bitcoin egyetlen alkalmazást kínál, egy olyan peer-to-peer elektronikus valuta rendszert, amely lehetővé teszi az online fizetéseket.

Mi az Ethereum?

Ez lényegében egy deviza. Míg a Bitcoin Blockchain technológiát használ a Bitcoinok tulajdonosainak nyomon követésére, az Ethereum a blokkhálózatot platformként használja szinte hogyan kell becsületesen dolgozni és pénzt keresni decentralizált alkalmazás futtatására.

ethereum dollárig

A Bloomberg szerint ez egy "megosztott szoftver, amelyet mindenki használhat, ám hamisíthatatlan". Próbáld ki ma! Honnan ered az Ethereum és ki találta fel? Az Ethereumot eredetileg Vitalik Buterin készítette, egy kriptovaluta kutató és programozó, aki korábban a Bitcoinon dolgozott ban.

ethereum dollárig

Egy ben megrendezett online "crowdsale" képezte a legfontosabb finanszírozási forrását új platformnak. A rendszer Hogyan működik az Ethereum?

Ethereum árfolyam

Van-e Ethereum bányászat? Az Ethereum blockchainben a Bitcoin bányászat helyett a felhasználók arra törekszenek, hogy Ethert keressenek, egy olyan kriptovalutát, amely a szélesebb hálózatot táplálja.

A kereskedhető kriptovalután túl az Ethert a fejlesztők használják az Ethereum hálózaton történő szolgáltatások fizetéséhez.

Az Ethereum bányászat ebben különbözik a Bitcoin bányászattól.

BTC USD vs. ETH USD: Melyikkel kereskedjek?

Mi a Blockchain technológia? Az Ethereum blockchain technológián alapszik. A blockchain blokklánc egy elosztott adatbázis, amely minden tranzakciót nyilván tart, amely valaha teljesítésre került. Ethereum dollárig blokkok hozzáadódnak a blokklánchoz kronologikus sorrendben. Minden egyes, az adott hálózathoz például Ethereumhoz vagy Bitcoinhoz csatlakoztatott számítógép megkapja a blokklánc másolatát, amelyet automatikusan letöltenek a hálózatba való belépéskor.

Így működik az Ethereum blockchain háttere. Bárki számára elérhető és nem tartozik ethereum dollárig személyhez vagy szervezethez. Ebben az értelemben egy kicsit olyan, mint a Wikipedia. Az Ethereum kriptovaluta esetében a blokklánc egyfajta adatbázisként funkciónál, amely segítségével nyomon lehet követni az Ethereum hálózatban végrehajtott összes tranzakciót és tulajdonost. Most nézzük meg, hogyan valósítható meg az Ethereum vétele.

Hol használhatod az Ethert? Emellett az Ethereum kereskedés is egyre ethereum dollárig elterjedtebb és az Ethereum vásárlások is megnövekedtek az utóbbi időben. Lehetőséged van az Ethereum vételre és eladásra ethereum dollárig, ugyanúgy, ahogy a forex devizapároknál.

Ethereum és az okos szerződések, ICO-k

Mielőtt befektetnél azonban érdemes megismerni jobban, hogy mi az Ethereum. Ha kipróbálnád az Ethereum kereskedést CFD-kkel, a MetaTrader Supreme Edition segítségével több 60 kereskedési eszköz áll ehhez rendelkezésedre, így a legkorszerűbb platformon vághatsz bele.

Az Ether árának története - az Ether árfolyama Amint az alábbi táblázatban ethereum dollárig, az Ethereum kriptovalutája, az Ether, ethereum dollárig első évben lassú előrehaladást mutatott. Az Ethereum vétel egyre csak növekedett. Mi az oka ennek a gyors bullish trendnek?

Nos, a válasz ugyanolyan egyszerű és mint amennyire bonyolult és nagyobb befektetői tudatosságot igényel.

Bitcoin vs Ethereum - Mi a különbség?

Ahogy a nyilvánosság egyre ethereum dollárig az Ether és a Bitcoin kriptovalutákkal kapcsolatban, egyre nagyobb az érdeklődés is irántuk. Az Ether árfolyamának esete különösen érdekes. Hatalmas árugrása volt, mert "hasonló" a Bitcoinhoz, és a befektetők szeretnének korán belevágni, amíg az árak mérsékelten alacsonyak a cikk írásának időpontjában 1 Bitcoin kb.

Mi a kockázata az Ethereum kereskedésnek? Az Ether teljesen biztonságos, de ahogyan számos instrumentum az Admiral Markets kínálatában, időnként nagyon volatilis lehet, ami természetesen tovább növeli a kereskedők kíváncsiágát. Javasoljuk, hogy ethereum dollárig használják a volatility protection beállításainkat, amelyek segítenek a kockázat csökkentésében a kereskedés során.

Szeretnénk arra motiválni a kereskedõinket, hogy megtanulják kezelni a kockázatokat. Reméljük, cikkünk segített abban, hogy jobban megérts, mi az Ethereum, láthattad az ETH chartot, megtudhattad, hogy az Ethereum bányászat miben különbözik a Bitcoin bányászattól, valamint, hogy milyen lehetőségek vannak az Ethereum vásárlásban vagy kereskedésben. Tartsd ethereum dollárig szemed a következő webináriumainkon és szeminárumainkonés nézd meg az instrumentumokat is, amelyekkel kereskedhetsz!

Szeretnél még többet tudni a kriptovalutákról?