Bourguignon-erőd Szállás

Erődök opció

Te és klánod összegyűjteni fogjátok a nyersanyagokat ezen hatalmas vár felépítéséhez, pénzkeresés módjai távolról segítségével szétzúzzátok ellenségeiteket.

erődök opció botok bitcoin mit

Reméljük, hogy élvezni fogjátok ezen gyors áttekintést amelyben a legfontosabb tudnivalókat szeretnénk átadni. Bővebben az erődről a wiki oldalunkon lehet olvasni.

Margin Vs. Buying Power

Az erőd az HU54 világ megnyitásával kerül bevezetésre. Az előzetes regisztrációk az HU54 világon már nyitva vannak, tehát várunk rád a csatatéren. Mik az erődök?

erődök opció izraeli bináris opciók

Az erődök olyan bástyák, amelyeket egy klán felépíthet szerteszét a térképen. Segítségükkel a erődök opció terjeszkedni tud miközben széttöri az ellenségek által felállított védelmeket.

Az opciók fülre kattintva megjelenő első ablakon lehet módosítani a bemutatkozó szöveget. A bemutatkozó szöveg meg kell feleljen a szabályzat kommunikációra vonatkozó szabályainak. Városoknak, szövetségeknek és erődöknek is van profiljuk. Mindegyik profilon használhatóak a BB Kódok, melyekről külön olvashatsz: itt.

Habár az erőd felépítése elég drága, sok és különféle előnyben részesíti a klánt és fejleszteni lehet, hogy még több előnyben részesüljön a klánod. Az erődöket nem lehet meghódítani de ostrom fegyverekkel elpusztítani lehet ezeket.

2019 március - Az erőd

Ha nem lesznek időben újraépítve, permanensen eltávolítva lesznek a térlépről. Az erőd az összes szükséges épületekkel rendelkezni fog, de a normál falvakhoz képest, ezen épületek az erőddel egyszerre lesznek felépítve és fejlesztve.

erődök opció pénzt keresni az interneten befektetések nélkül dopfinans

Az erődben toborzott egységek semmiben sem térnek el a normál falvakban található egységektől, de az erődben létezik egy úgynevezett érték, ami hasonló a morálhoz. Amennyiben az erőd egy szignifikánsan nagyobb klán erődjét támadja meg, az egységei egy bónuszt fognak kapni, míg ha ez erőd egy sokkal kisebb klán erődjét támadja, akkor az egységei gyengébbek lesznek.

Hogyan építhető? Az új erőd áttekintés ablakban fogja megtalálni az alapító az erőd felépítés opciót.

erődök opció fallout4 hogyan lehet gyorsan pénzt keresni

Amikor kiválasztva lesz a hely és erődök opció az építés, a klánnak időben befektetnie kell a szükséges nyersanyagokat és az alapító elindíthatja az építést, ellenben az összes befektetett nyersanyag el fog veszni.

Amikor az erőd felépült, láthatóvá fog válni a térképen és azonnal használni lehet.

Bourguignon-erőd Szállás

Habár a klán tulajdona, kimondottan az alapítok és bárok tudják vezérelni és toborozni az erődök opció. Milyen előnyökkel jár?

erődök opció hogyan készíthet bitcoinokat a saját számítógépén

Több egységet tud ellátni és kétszer gyorsabban lehet ezeket toborozni mint erődök opció normál faluban. Továbbá, ha megtámadsz egy ellenséges erődöt és sikerül lecsökkenteni ennek szintjét, az összes klántag érmével lesz megjutalmazva és az erőd egy ideiglenes további toborzási sebességben részesül.

erődök opció az opció vevőjének megtérülési rátája

Bővebben az erődről hamarosan a WIKI oldalunkon olvashatsz információt. Visszajelzéseiteket ebben a témában várjuk! A Klánháború Csapata.