Index - Akták - Bitcoin és más kriptovaluták

Btc index, Index - Gazdaság - Száguld a bitcoin, újabb rekordot döntött az árfolyam

Tartalom

  pénzt keresni az interneten, időpazarlás nélkül

  Valaki 1 milliárd dollár értékű bitcoint utalt  át egyetlen tranzakcióban, miközben meg tudta őrizni az anonimitását. Vagyis senki nem tudja, kinek a számláján lett az egyenleg nagyjából , forintnyi pénzzel több.

  hogyan hozhat létre saját pénzkeresési rendszert az interneten

  Sem a feladó, sem a címzett nem ismert ebben a tranzakcióban. Annyit lehet tudni, hogy a feladó az egyik legnagyobb Bitcoin tárca, ami nem köthető se céghez, se emberhez.

  Ez persze nem újdonság, nyilvánvalóan egy kis tárcából btc index lett volna ennyi pénzt kifizetni. Lehet, hogy egy nagyon gazdag magánszemélyé, lehet hogy valamilyen bitcoin-váltó tőzsde tárcája, vagy az is, hogy egy cég, ami egyelőre nem fedte fel magát.

  • A hírt közlő Reuters szerint egyre több tőzsdekereskedő és befektető győződik meg arról, hogy a digitális valuta jó úton jár ahhoz, hogy a jövő egyik fő fizetőeszközévé váljon.
  • BITCOIN (BTC)- A virtuális pénz - Index Fórum
  • Karesz
  • Index - Akták - Bitcoin és más kriptovaluták
  • Karesz
  • Legjobb bitcoin bányászok 2020
  • Index - Gazdaság - Túl a csúcson a kriptodevizák árfolyama

  A szakértők szerint ha valamilyen legális üzletről van szó, akkor valószínűleg olyan állhat a háttérben, hogy a pénz cégen belül mozgott, vagy van mögötte valamilyen nagyobb vásárlás. Ha nem legális pénz, akkor pedig valaki kihasználta azt, amit a hatóságok btc index többször jeleztek, vagyis, hogy nem tudják lenyomozni az ilyen méretű tranzakciókat.

  60 másodpercig

  Lehet álneveket használni, anonim is lehet valaki, és könnyen elérhető, hogy soha ne derüljön ki, hogy ez a pénz honnan jött és kihez megy. Nem ez az első eset, hogy ilyen összeg jelenik meg a rendszerben, tavaly egy hasonló összeg okozott fejtörést a hatóságoknak, de volt több kisebb, de még mindig millió dolláros nagyságrendekben mozgó utalás is, amiről szintén nem lehet tudni, hogy kik között zajlott a tranzakció.

  hogyan lehet pénzt keresni 2020-ban az interneten

  Whale alert!